Tóth Andi

A neten pedig be is indult a pletykaáradat és sokan biztosra vették hogy amilyen gyorsan jött olyan hamar véget is ért Tóth Andi és Marics Peti kapcsolataTöbben erre nézvést bizonyítékot is találtak az énekesnő Instagram-oldalán. Andi bátyjánál azonban annál inkább és az énekesnő annyira örül testvére boldogságának.


Toth Andi Tothandi Andee Instagram Foto S En Video S

A rajongók azonban az utóbbi napokban elkezdtek aggódni vajon minden rendben van-e a pár kapcsolatában.

. Tóth Andi és Marics Peti nemrég jelentették be egy csókos képpel hogy szerelemesek egymásba. 2 days agoLáthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében Tóth Andi aki hosszú idő után újra szerelmes és párkapcsolatban él. Tóth Andi nemrég eloszlatta a kételyeket miszerint máris szakított volna Marics Petivel.

A pár eleinte rengeteg közös posztot megosztott a közösségi médiában de az elmúlt napokban feltűnően nagy lett a csend. Tóth Andiról az utóbbi időben kevesebbet hallhattunk még akkor is ha nemrég összejött Marics Petivel. Tóth Andi ma olyan dalokat énekel amilyeneket valójában szeretne de ennek komoly ára volt.

Még mindig boldog párkapcsolatban élnek annak ellenére hogy nem igazán tesznek fel közös képeket a közösségi oldalaikra. Az esküvő náluk természetesen még nem került szóba. Andi éppen szépítő arcmaszkban.

Esküvő lesz Tóth Andi családjában. Nem sok közös tartalmakat osztanak meg inkább megélik a pillanatokat de azt sem lehet mondani hogy. A GLAMOUR már kapható szeptemberi számának címlaplánya 15 évesen nyerte meg az X-faktort 19 évesen állt igazán a lábára és küzdött meg a saját szabadságáért.

Most Instagram-történetében jelentkezett az énekesnő és közös videót és fotót mutatott. Nem más mondja ki hamarosan a boldogító igent mint a botrányhősnő bátyja. Nem sokan merik meglépni még tapasztalt felnőttként sem amit ő fiatal felnőttként kivívott magának.

Andi aki nemrégiben jelenettette be hogy Marics Petivel alkot egy párt minden bizonnyal nagyon izgatott a lagzi miatt hiszen abban a.


Toth Andi Es Szabo Adam Elhozta A Legszerelmesebb Karacsonyi Dalt Couple Photos Andy Photo


Kilatszott Toth Andi Mellbimboja A Sztarban Sztar Mai Bemutatojan Kepek Fashion White Dress Dresses


Toth Andi Hq Hun Fashion Style Andy


Toth Andi Hq Hun Fashion Bodycon Dress Dresses


Toth Andi Hq Hun Mirror Selfie Selfie Andy


11 3 Ezer Kedveles 326 Hozzaszolas Toth Andi Tothandi Andee Instagram Hozzaszolasa Irdmarmeg Koszi Nobikinialso Egynappihi Swimwear Bikinis Women


Toth Andi Elarulta Igy Oldja A Karanten Ideje Alatt Felgyulemlett Feszultseget Foto Blikk Hu Andy Celebs Instagram


Berkes Oliver Es Toth Andi Seven Seas Magyar Felirattal A Dal 2016 Oliver Andy Seventh


Toth Andi Smink Nelkul Egesz Mashogy Nez Ki Festetlenul Andy


Keez23q3yecdtm


4 481 Kedveles 37 Hozzaszolas ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ Tothandi Andee Instagram Hozzaszolasa Pacekba Mustang Rum Bahahaha Kniezlflor Instagram Mustang Rum


Toth Andi Hq Hun Pants Set Fashion Two Piece Pant Set


Fr 7ja N8am6hm


Toth Andi Proud Mary 5 Adas Tv2 Hu Fashion Style Andy


3t 1ahokzye1m


Toth Andi Bikiniben Hazai Sztar Femina White Jeans Fashion Bikinis


Toth Andi 2 Elo Show Fashion Leather Dress Women


Marics Peti Nem Csak Toth Andit Szeretgeti Maris Hutlenseggel Vadoljak Az Enekest In 2022 Andy Fashion Cross Necklace


Toth Andi Ujabb Nagy Atalakulasa Vajon Miert Visel Menyasszonyi Ruhat Az Enekesno Youtube Women Fashion Tank Tops

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1